top of page
Search

Na turnaji v Zlíne sme skončili na 2. mieste !

Po ďalšom týždni prípravy sme sa v piatok a sobotu predstavili na kvalitne obsadenom turnaji v neďalekom Zlíne. Turnaja sa okrem nás zúčastnili družstvá Sokol Vieden (AUT), reprezentácia ČR – U20, a domáca Fatra Zlín (ČR).


Našim prvým súperom na turnaji bol Sokol Vieden. Do zápasu sme vstúpili sústredene a kvalitne. V prvom sete sme nedali súperovi žiadnu šancu a vyhrali výrazným rozdielom. Do ďalších setov sme nastúpili v kombinovanej zostave tak, aby skúsenosti získavali aj hráči širšieho kádra. Sety už boli vyrovnanejšie, ale víťazstvo v pomere 3:0 nám neuniklo. Sme radi, že v tomto zápase získali skúsenosti aj naši mladší hráči.


V sobotu doobeda sme odohrali druhý zápas proti družstvu reprezentácie ČR U20, ktorá sa pripravuje na majstrovstvá európy, ktorá štartuje o 2 týždne. Tento zápas bol od začiatku do konca vyrovnaný. Súper mal vo svojom kádri mladých, veľmi šikovných a perspektívnych hráčov. Po veľkom boji a našej dobrej hre sme nakoniec zvíťazili 3:2. Podali sme slušný výkon, plný bojovnosti, nasadenia a aj hráčskej kvality.

Náš tretí a zároveň posledný zápas na turnaji sme odohrali proti domácemu družstvu Fatra Zlín. Zároveň to bol aj zápas finálový, pretože obe družstvá mali na konte 2 víťazstvá a žiadnu prehru. Od začiatku bol súper lepší a kontroloval vývoj celého zápasu. Naši hráči neboli schopný na negativný vývoj zápasu zareagovať , postupne sme sa psychicky opustili a dohrávali pod tlakom Zlína. Zápas sme prehrali 3:0, nepredviedli sme dostatočný výkon na zdramatizovanie zápasu.




Celkovo bol turnaj kvalitný a dobre zapadol do hernej prípravy na nový extraligový ročník 2020/21. Vo štvrtok 17.9.2020 odohráme prípravný zápas na domácej pôde proti družstvu Spartak Komárno.


39 views0 comments
bottom of page