top of page
Search

Naši mládežníci vyhrali Pohár Mládeže SVF !

Cez víkend malo družstvo mužov voľno, ale mládežníci sa zúčastnili veľmi kvalitného turnaja pod názvom Pohár Mládeže SVF. Turnaj sa odohral v Piešťanoch, chlapci hrali v kategórii U 20.

Turnaj to bol finálový, pred týmto vyvrcholením sa odohrali kvalifikačné zápasy v jednotlivých oblastiach Slovenska. Do finálového turnaja sa prebojovalo najlepších 8. družstiev. Družstvá bolo rozdelené do dvoch skupín po štyri družstvá, kde sa odohrali zápasy systémom každý s každým na 3 hrané sety. Prvé dve družstvá postupovali do semifinále, ostatné hrali o ďalšie umiestnenie.

Výsledky družstva TJ Spartak Myjava v skupine: MIRAD Prešov 2:1, ŠŠV Trenčín 3:0, VKM Stará Ľubovňa 3:0. Tým sme skončili v skupine na prvom mieste a v semifinále nás čakalo družstvo VKP Bratislava. Po výsledku 2:0 sme postúpili do finále. V ňom sme sa stretli zo súperom TJ Slávia Svidník. Bol to ťažký a kvalitný zápas, nakoniec sme vybojovali víťazstvo 2:1 a turnaj zaslúžene vyhrali..

Vyjadrenie trénera Martina Pipu k turnaju:

chlapcom blahoželám za pekný bojovný výkon. Musím pochváliť Matúša Durca na nahrávke, lebo zvládol celý turnaj. Naozaj slušný výkon!!! Samozrejme všetci chlapci aj na lavičke prispeli a veľmi dobre reprezentovali Myjavu. Ďakujeme




18 views0 comments
bottom of page