top of page
Search

Víťazstvo nad Trenčínom a Zvolenom. Blíži sa playoff!

ŠŠ VOLEJBAL TRENČÍN - TJ SPARTAK MYJAVA 0:3 (-24, -23, -20)


Myjava potvrdila rolu favorita, keď v Trenčíne vyhrala 3:0 a zaznamenala 16. víťazstvo v sezóne. Univerzál Matúš Konc nazbieral v drese hostí 19 bodov, za domácich Adrián Vančo 22.


Rozhodovali: Tiršel a Čuntala, 20 divákov.

Trenčín: V. Čizmazia 3, Š. Rzyman 6, Baslar 0, Vančo 22, Remenár 7, Billich 8, liberá Ružbaský a Nebus

(Urbán 0, Murgaš 0, V. Rzyman 0, Petruf 2). Tréner: P. Kalný.

Myjava: Pollák 5, Valo 2, Pokopec 9, Michal Zeman 9, Konc 19, Šíma 0, libero T. Patúc (Watzka 11, Barták

1, Viskup 0). Tréner: M. Pipa.

MVP: Tomáš Patúc (Myjava)


Peter Kalný, tréner Trenčína: "Za dnešný výkon musím chlapcov pochváliť. Prvé dva sety sa rozhodovali 1v koncovkách, pričom v oboch setoch sme dokázali stiahnuť päť, resp. štvorbodový náskok súpera, ktorý si dokázal vypracovať. V koncovke tretieho setu sme spravili zbytočné chyby a Myjava tak zaslúžene vyhrala 3:0."


Martin Pipa, tréner Myjavy: "V prvom sete, keď sme viedli, tak sme "preradili na neutral" a prispôsobili sme sa hre Trenčína. Súper začal hrať odvážne, prvé dva sety nás vytrápil, ale tretí sme znovu "zapli". Z našej strany to nebolo hlavne po mentálnej stránke ideálne. Namiesto toho, aby sme sme prišli a vyhrali suverénnejším spôsobom, sme sa prvé dva sety vytrápili. Musíme dať do toho viac, aby kvalita našej hry bola ešte vyššia."


MVK ZVOLEN - TJ SPARTAK MYJAVA 0:3 (-26, -16, -24)


Myjava už má pred play off istú pozíciu, do bojov o titul pôjde z piateho miesta a tak mohol tréner Martin Pipa experimentovať. Kopaničiari sa predstavili vo Zvolene, kde zvládli dve tesné koncovky a vyhrali 3:0. Najužitočnejším hráčom duelu (MVP) sa stalo skúsené libero Myjavy Ľuboš Ochodnický.

Myjava zaznamenala 17. víťazstvo v sezóne, univerzál Matúš Konc k tomu prispel 16 bodmi.


Rozhodovali: Kohút a Niklová, 150 divákov.

Zvolen: Kučera 9, Michalec 5, Kamenský 2, Vrtielka 12, Borski 7, Vaško 2, libero Bambura (Kán 1, Kenny

1, Kliment 10, Šimko 0). Tréner: M. Vaško.

Myjava: Pollák 4, Valo 0, Watzka 8, Michal Zeman 11, Konc 16, Pokopec 14, libero Ochodnický (Barták 4,

Šíma 0). Tréner: M. Pipa.

MVP: Ľuboš Ochodnický (Myjava)


Martin Vaško, tréner Zvolena: "Popravde, dnes sme očakávali presne opačný výsledok. Trestuhodne sme prehrali prvý set, čo sa nám za tých okolností, ktoré tam boli, nesmie stať. V druhom sete nám viazla prihrávka a nebyť pár nepresností a zlých riešení v treťom sete, tak sme mohli vyhrať."


Martin Pipa, tréner Myjavy: "Dnes som trošku menil zostavu v rámci prípravy na play-off. Som rád, že som mohol vyskúšať nejaké varianty, i keď Zvolen hral dnes veľmi dobre. Druhý set sme mali plne pod kontrolou my. Myslím, že zápas splnil svoj účel."

23 views0 comments
bottom of page